AWAY

Aplikace AWAY je nástroj pro správu a vyúčtování nepřítomností zaměstnanců. AWAY vám umožní jednoduše podat žádost o nepřítomnost na pracovišti, a to včetně pracovních cest, dovolených, sick days či propustek k lékaři. A co je nejlepší, všechny tyto žádosti mohou být schváleny a vyúčtovány přímo v rámci aplikace.

Aplikace poskytuje:

1. Jednoduchý proces žádostí: zjednodušuje proces žádostí o nepřítomnost. Zaměstnanci mohou rychle a snadno podat žádost o dovolenou, cestovní příkaz, sick day nebo propustku k lékaři.
  2. Centralizovanou správu: všechny žádosti a související dokumenty jsou centralizovány v rámci aplikace AWAY. To usnadňuje sledování a správu všech žádostí na jednom místě.
  3. Schvalovací proces: žádosti o nepřítomnost procházejí schvalovacím procesem. To pomáhá konzistenci a kontrolu nad schválenými žádostmi.
  4. Vyúčtování přímo v aplikaci: po schválení lze žádosti jednoduše vyúčtovat přímo v aplikaci AWAY. To šetří čas a eliminuje potřebu manuálního vyúčtování.
  5. Generování formulářů: aplikace umožňuje snadno generovat formuláře pro zúčtování nepřítomnosti na pracovišti. To zjednodušuje evidenci a administrativu.
  6. Důkladnou evidenci: evidence všech žádostí, schválení a vyúčtování, což umožňuje transparentnost a historizaci.
  7. Vzorové použití: aplikace je ideální pro plánování směn a správu nepřítomností, a to i pro specifické účely, jako byla například očkovací centra Kraje Vysočina.

Proč zvolit aplikaci AWAY?

• Úspora času a administrativy: odstraňuje složité manuální procesy a usnadňuje celý cyklus žádostí a vyúčtování nepřítomností zaměstnanců.
  • Přehledná správa: díky centralizované evidenci a schvalovacímu proces budete mít všechny informace na dosah ruky.
  • Transparentnost a compliance: důkladná evidence a historie žádostí zajišťuje transparentnost a napomáhá splnění požadavků na sledovatelnost.
  • Efektivní generování formulářů: generování formulářů pro zúčtování je snadné a rychlé, což usnadňuje práci s administrativou.

Aplikace AWAY je vaším spolehlivým společníkem pro správu a vyúčtování nepřítomností zaměstnanců. Ušetřete čas, eliminujte administrativní zátěž a získáte pevný základ pro správu nepřítomnosti ve vaší organizaci.

Poznámka: Vzhledem k neustálému vývoji našeho produktu si vyhrazujeme právo na aktualizaci funkcí a specifikací aplikace AWAY. Pro nejaktuálnější informace nás kontaktujte na info@spolek-bison.cz.